keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Talvikausi ja terveydenhoidollisia toimenpiteitä

Huoneestani sairaalasta
Olisi taas aika kirjoitella kuulumisiani. Lunta on tullut ja kerinnyt sulamaankin. Kerkisin kuitenkin lumella heittelemään. Törmäsinpä tuttuihinkin radalla. Ei siinä kerinnyt kunnolla kuulumisia vaihtamaan, mutta muutamat sanat vaihdettiin. Oli mukava yhteensattuma. Lumella heittäminen on kyllä aivan toisenlaista kun kesäkelillä. On huomioitava alustan liukkaus. Jos yhtään on ongelmia tukijalan kanssa kesällä niin ne moninkertaistuu talvella olettaen, että heittää vauhdin kanssa. Jotenkin räpiköin kierroksen läpi. Oli muuten ensimmäinen kerta kun heittelen lumessa.En ole päässyt/kerinnyt harjoittelemaan viimeisen kuukauden aikana juurikaan. Nyt talvella varmaan keskityn lähipelin- ja putin treenaamiseen pääosin. Harjoitusmäärä huomattavasti pienempi kuin kesällä. Voisihan talvellakin treenata melkein yhtäpaljon, mutta valo rajoittaa sekä kylmä ja märkä (selityksiä selityksiä). Toki voisi pimeälläkin heitellä jos ostaisi ledejä kiekkoon tai muuta.

Terveydestä sen verran, että minulta leikattiin nielurisat tässä marraskuun alussa. Operaatio meni hyvin, mutta kyllä on muuten kivuliasta tämä leikkuun jälkeinen aika. Onneksi on hyvä kipulääkitys ja paraneminen tapahtuu parissa viikossa. Tätä kirjoittaessa ensimmäinen päivä ilman kipulääkettä! Kipua vielä on, mutta yritän pärjätä nyt ilman lääkettä, otan sitten jos yltyy pahemmaksi. Toisaalta vain otettu lääke auttaa. Tässä kuussa pitäisi selvitä pääsenkö tammikuussa takaisin töihin. Tässä sairasloman aikana kun maaliskuussa tulee kolme vuotta täyteen, on kerinnyt miettimään kaikenlaista. Olen saman päivän aikana soittanut useasti äidille ja isälle ilmoittaen mitä erikoisempia tulevaisuuden suunnitelmiani. Yksi haave on kuitenkin koko tämän kolmen vuoden aikana ollut mielessä: Kiinteistönvälittäjä. Kiinteistöala kiinnostaisi itseä useastakin syystä. Tykkään asiakaspalvelusta, pidän talouden seuraamisesta, olen kiinnostunut yrittäjämaailmasta, pidän kaikenlaisesta talousarvioinnista/taloushallinnosta sekä statistiikoista ja numeroista. Olen lukenut paljon kiinteistöalasta. Äkkiseltään voisi saada kuvan, että helppoa rahaa on jaossa niin paljon kun jaksaa vaan ottaa vastaan. Ilmestyy näytölle ja myy asunnon thats it, mutta syvemmän tutkiskelun kautta olen ymmärtänyt, että tämä ala on kaikkea muuta kun luksusta ja helppoa rahaa. Pitkiä työpäivä (+50h/vko) 6 päiväisiä viikkoja, palkattomia lomia ja niin edelleen. En ole säikähtänyt vaan kiinnostukseni on vain lisääntynyt. Instagramissa tuli vastaan Jethro Rostedtin video, jossa hän kertoo lanseeraavansa Aninkainen Akatemian. Tämä siis Jethron toteuttama kurssi/koulutus uusille, alalle aikoville. Jethro kertoo videolla, että on erittäin kovan luokan koulu ja vain harva tulee sen läpäisemään. Tämä koulutus suoritetaan etä/ilta/viikonloppu toteutuksena, eli se ei ole päätoimista opiskelua. Koin, että nyt on merkki jostakin ylhäältäpäin annettu ja laitoin hakemuksen vetämään. Nyt vähän aikaa sitten sain sähköpostia itse Jethrolta, että minut on valittu ensimmäiseen vaiheeseen mukaan! Voi veljet sanon!

Nyt pitää toivoa, että saan terveyteni takaisin ja pääsen takaisin työelämään pian. Olen miettinyt tämän blogin kääntämistä myös englannin kielelle. Voisi olla mukavaa ajankulua käännellä tekstejä ja samalla vahvistaa omaa englannin kielen taitoa. Voisihan joku "ulkomaalainenkin" kiinnostua lukemaan näistä aiheista joista kirjoittelen.

Leikkauksen jälkeen aika sekavan näköinen
Kurkussa leikkuun jälkeen peitteitä

2 kommenttia: