keskiviikko 1. elokuuta 2018

Esittely

Hei!

Minä olen Mikko Mäkinen, 25-vuotias Jämsässä syntynyt ja asunut,
nykyinen tamperelainen ja erittäin innokas frisbeegolfaaja.

Tässä blogissa tullaan seuraamaan matkaani syöpätaisteluista frisbeegolfin SM-kisoihin 2022. Eli tavoitteenani on kuntoutuminen rankoista hoidoista, mutta pikku hiljaa treenata itseni Suomen huipulle!

Olen vakituisessa työssä Patrialla, jossa teen lentokoneen osia, mutta olen tällä hetkellä pitkäaikaisella sairauslomalla syöpähoitojen ja niistä toipumisen vuoksi. Harrastan siis intohimoisesti frisbeegolfia jota olen pelaillut noin neljä vuotta enemmänkin hupimielessä, mutta nyt olisi siis tarkoitus ruveta kehittymään siinä! Harrastan myös jonkin verran kalastusta, ja minut saattaa myös löytää karaokea laulamasta jos ollaan juhlimaan lähdetty. Nyt kuitenkin on juhlat juhlittu ja on toipumisen ja toivomisen aika...

Frisbeegolf on toiminut minulle erittäin rakkaana ja hyvänä kuntoilumuotona. En usko, että olisin kuntoutunut syöpähoidoista yhtä hyvin ilman frisbeegolfia. Radalla saan ajatukset pois muusta ja kuntoilua tulee ihan huomaamatta. Olen saanut erittäin hyviä kavereita lajin parista ja iso kiitos kanssapelaajille, jotka ovat lähteneet kiertämään rundeja ja antaneet vinkkejä tekniikkaan ja muuhun tekemiseen.

Tavoitteenani siis on kehittyä pelaajana siten, että pääsen osallistumaan vuoden 2022 SM-kisoihin! Voi olla, että pääsen osallistumaan jo aiemminkin, mutta se menee ihan tutustuessa hommaan. Päätavoitteena siis on menestyä tuolloin 2022. Tarkoitus on hankkia valmennusta, koska itsekseni en pysty tekniikkaani parantamaan ja hiomaan kuntoon. Harjoituksia on jo aloitettu valmentajan avulla.

Vielä minulla ei virallisesti ole "terveen" papereita, mutta  harjoitukset on  frisbeegolfin osalta kuitenkin käynnistetty. Jos tauti on aktivoituva vielä, niin käsittääkseni sille ei ole enää parannettavasti mitään tehtävissä. Nyt kuitenkin näyttää ihan hyvältä parantumisen osalta, joten on katsottava eteenpäin, eikä murehdittava mitä voi tapahtua.

Tällä hetkellä en edusta mitään kiekkomerkkiä eikä minulla ole yhteistyökumppaneita. Olen kuitenkin erittäin avoin kaikenlaisille mahdollisille yhteistyömahdollisuuksille, jos matkani syöpätaisteluista kohti SM-kilpailuja kiinnostaa.

Tämä blogi tulee päivittymään tasaisesti ja kirjoitan tänne sekä laitan kuvia harjoituksista, taudin kanssa elämästä ja miten näissä "projekteissa" käy. Kiva jos olet mukanani tällä matkalla!

Taudinkuvasta ja hoitovaiheista voit lukea lisää Tarinaa taudistani -välilehdeltä!

Blogipäivityksiä pääsee lukemaan sivun oikeasta laidasta blogiarkisto kohdasta.

Ota yhteyttä jos tulee mitään kysyttävää tai mahdollisia yhteistyöasioita! makinen.mikko@hotmail.com

3 kommenttia:

 1. Vau Mikko, upeeta, olet kertakaikkisen positiivinen ihminen ja jaat voimaasi kuin huomaamatta muille. Peukut pystyyn - missä kisat pidetään vuonna 2022, että tietää tulla kannustamaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tarkoitus olla Unknown, vaan piti kirjoittaa ihan omana itsenäni, vaan en näköjään osannutkaan. Eli Varpu Heinonen.

   Poista
  2. Moikka Varpu! Kiitos kauniista kommentista! Vielä ei ole tietoa kisapaikasta. Käsittääkseni haetaan vuodeksi aina kerrallaan. Nyt on haussa vuoden 2019 kisapaikka. Ilmoittelen blogiin kyllä kun tulee tietoon! :)

   Poista